Staal Tuinaanleg uit Hank biedt haar klanten dit tuinseizoen een leuke actie. TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten, heeft een CASHBACK-actie in het leven geroepen. Elke maand worden door het keurmerk drie gelukkige winnaars getrokken uit deze landelijke actie. Eén van de winnaars van deze maand is een klant van Staal Tuinaanleg en wint een bedrag van € 198,30. De uitreiking vond afgelopen week plaats.

TuinKeur gecertificeerd

Staal Tuinaanleg is TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij dit hoveniersbedrijf van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

Familie Koster valt in de prijzen

Corné Staal, eigenaar van het hoveniersbedrijf, vertelt: ‘Dit jaar is er vanuit het keurmerk een leuke actie opgezet. We vragen elke klant een recensie te schrijven over de uitgevoerde werkzaamheden. Recensies zijn voor ons bedrijf belangrijk en met het invullen hiervan maakt onze klant ook nog eens kans op 1.000 euro cashback. Eén van onze klanten is hierbij deze maand in de prijzen gevallen, fantastisch toch?’ Prijswinnaar Jeannette Koster sluit zich hier bij aan: ‘Corné Staal attendeerde ons op de CASHBACK-actie. Ik ben erg tevreden over de diensten van Staal Tuinaanleg. Er is een boom weggehaald door de mannen van Staal Tuinaanleg. Zelf hebben we op deze plaats een stuk kunstgras gelegd waar nu het zwembad voor de kinderen staat. De werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Het schrijven van een recensie deed ik hierop graag. Dat we in de prijzen vallen is een aangename verrassing!’

De CASHBACK-actie gaat verder

Corné gaat verder: ‘De CASHBACK-actie loopt nog door tot november. Met de actie wil TuinKeur de keuze voor kwaliteit belonen. We zijn daarom ook erg enthousiast dat we, naast het bieden van kwaliteit en service, deze actie kunnen aanbieden aan onze (nieuwe) klanten.

Meer informatie over de actie is te lezen op www.tuinkeur.nl/acties of neem direct contact op met Staal Tuinaanleg via 0162 – 403862. Meer informatie over TuinKeur is te lezen op www.tuinkeur.nl.