Corné Staal – Voor uw Tuinaanleg & Onderhoud

Corné Staal is een hoveniersbedrijf gelegen in Hank. We zijn sinds 1993 een dynamisch bedrijf met enthousiaste medewerkers.

Voor het realiseren van een tuinontwerp, aanleg en onderhoud en voor advies kunt u bij ons terecht.

U kunt telefonisch of per mail vrijblijvend contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

corne_esther_staal

Corné en Esther Staal

Het team

werkzaam bij ons vanaf 2008 als vakbekwaam hovenier. Hij is een allround-hovenier en in te zetten op alle soorten werkzaamheden. Denkend aan tuinaanleg maar ook snoeiwerk en boomverzorging.

Geert

Vakbekwaam hovenier

Werkzaam bij ons vanaf 2018 als vakbekwaam hovenier. Hij is verantwoordellijk voor alle onderhoudswerkzaamheden in de tuin.

Rowan

Vakbekwaam hovenier

Werkzaam bij ons vanaf 2023 als leerling hovenier. Hij werkt 1 dag per week bij ons en gaat de overige dagen naar school. Hij is betrokken bij alle werkzaamheden.

Bente

Leerling hovenier

werkzaam bij ons vanaf 2021 als leerlinh hovenier. Hij werkt 1 dag per week bij ons en gaat de overige dagen naar school. Hij is veel betrokken bij de onderhoudswerkzaamheden.

Patrick

Leerling hovenier

Werkzaam bij ons vanaf 2018 als vakbekwaam hovenier. Hij is een allround-hovenier en in te zetten op alle soorten werkzaamheden en is zich aan het oriënteren om in de voetsporen van zijn vader te treden.

Tim

Vakbekwaam hovenier

Ze doen dit werk al meer dan 30 jaar samen met veel plezier. Corné is nog steeds zelf het liefste mee buiten aan het werk. Esther houd het kantoorwerk op orde.

Corné en Esther

Eigenaar